Webwinkel aanbieding en voordeel
 
Vitility badrandbeugel hoog
 

Vitility badrandbeugel hoog

De Vitility badrandbeugel is van kunststof en zorgt voor extra ondersteuning bij het in en uit bad komen. Met behulp van de grepen past de badrandbeugel op vrijwel ieder bad en is makkelijk en stevig te bevestigen zonder gereedschap.

Prijs: 70.94

Koop online bij: Blokker Persoonlijke verzorging

Hier zie je de artikelen die nu via deze website te koop zijn. Je kan "Vitility badrandbeugel hoog" kopen in een Nederlandse webwinkel naar eigen keuze. Elk seizoen zijn er weer nieuwe collecties en aanbiedingen van het merk 'Vitility' online.

Je kan "Vitility badrandbeugel hoog" online shoppen via de website van webwinkel aanbieding en voordeel! Bekijk alles uit de categorie Persoonlijke verzorging.

Webwinkel Productnaam Prijs  
Vitility badrandbeugel hoog 70.94 Bezoek webwinkel
 
Image of Vitility / StelComfort Schoenuittrekker Vitility
 

 
Image of Vitility 2-in-1 Rollator
 

Vitility 2-in-1 Rollator

De Vitility 2-in-1 Rollator is zoals de naam het doet suggereren niet een normale rollator. De rollator is namelijk in een aantal simpele stappen om te bouwen van rollator tot een transportrolstoel.


 
Image of Vitility badopstapje
 

Vitility badopstapje

Het Vitility badopstapje maakt het in- en uit bad stappen makkelijker én veiliger. Dankzij het antislip oppervlak glijdt u niet uit. Bovendien zorgen de rubberen voetjes aan de onderzijde ervoor dat het opstapje niet wegglijdt.


 
Image of Vitility bed-dienblad
 

Vitility bed-dienblad

Comfortabel in bed eten en schrijven kan met het Vitility bed-dienblad. Het dienblad biedt plaats voor boeken en tijdschriften en heeft een opstaande rand zodat uw spullen op het dienblad blijven.


▲ up

Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden. Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren. | Privacybeleid