Webwinkel aanbieding en voordeel
 
Pixel Hotshoe Adapter met X-Contact TF-326 voor Canon
 

Pixel Hotshoe Adapter met X-Contact TF-326 voor Canon

Met de Pixel hotshoe adapter TF-326 kunt u door middel van het x-contact, camera- en studioflitsers aansturen met uw Canon camera. De adapter bevat aan de onderkant een Canon hotshoe. Op werkdagen voor 18:00 besteld en betaald via iDeal, dezelfde dag verstuurd!

Prijs: 19.50

Koop online bij: Saake shop

Hier zie je de artikelen die nu via deze website te koop zijn. Je kan "Pixel Hotshoe Adapter met X-Contact TF-326 voor Canon" kopen in een Nederlandse webwinkel naar eigen keuze. Elk seizoen zijn er weer nieuwe collecties en aanbiedingen van het merk 'Pixel' online.

Je kan "Pixel Hotshoe Adapter met X-Contact TF-326 voor Canon" online shoppen via de website van webwinkel aanbieding en voordeel! Bekijk alles uit de categorie Diversen.

Webwinkel Productnaam Prijs  
Pixel Hotshoe Adapter met X-Contact TF-326 voor Canon 19.50 Bezoek webwinkel
 
Image of Pixel Hotshoe Adapter met X-Contact TF-328 voor Sony
 

Pixel Hotshoe Adapter met X-Contact TF-328 voor Sony

Met de Pixel hotshoe adapter TF-328 kunt u door middel van het x-contact, camera- en studioflitsers aansturen met uw Sony camera. De adapter bevat aan de onderkant een Sony hotshoe. Op werkdagen voor 18:00 besteld en betaald via iDeal, dezelfde dag...


 
Image of Pixel E-TTL Hotshoe Adapter TF-321 voor Canon
 

Pixel E-TTL Hotshoe Adapter TF-321 voor Canon

De Pixel hotshoe adapter TF-321 biedt het beste van twee werelden: een aansluiting voor camera- / studioflitsers middels hotshoe en x -contact. Op werkdagen voor 18:00 besteld en betaald via iDeal, dezelfde dag verstuurd!


 
Image of Pixel Hotshoe Adapter TF-334 van Sony Mi naar Canon/Nikon
 

Pixel Hotshoe Adapter TF-334 van Sony Mi naar Canon/Nikon

De Pixel Hotshoe adapter TF-334 is gemaakt om uw Sony MI camera met nieuwe MI (Multi Interface) hotshoe aansluiting te voorzien van een Canon of Nikon accessoire. Op werkdagen voor 18:00 besteld en betaald via iDeal, dezelfde dag verstuurd!


 
Image of Pixel I-TTL Hotshoe Adapter TF-322 voor Nikon
 

Pixel I-TTL Hotshoe Adapter TF-322 voor Nikon

De Pixel hotshoe adapter TF-322 biedt het beste van twee werelden: een aansluiting voor camera- / studioflitsers middels hotshoe en x -contact. Op werkdagen voor 18:00 besteld en betaald via iDeal, dezelfde dag verstuurd!


▲ up

Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden. Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren. | Privacybeleid