Webwinkel aanbieding en voordeel
 
Patisse ST Vlaaivorm losse bodem 28cm
 

Patisse ST Vlaaivorm losse bodem 28cm

Patisse Quichevorm met losse bodem 28cm

Prijs: 11.02

Koop online bij: Massamarkt

Hier zie je de artikelen die nu via deze website te koop zijn. Je kan "Patisse ST Vlaaivorm losse bodem 28cm" kopen in een Nederlandse webwinkel naar eigen keuze. Elk seizoen zijn er weer nieuwe collecties en aanbiedingen van het merk 'Patisse' online.

Je kan "Patisse ST Vlaaivorm losse bodem 28cm" online shoppen via de website van webwinkel aanbieding en voordeel! Bekijk alles uit de categorie Bakbenodigdheden.

Webwinkel Productnaam Prijs  
Patisse ST Vlaaivorm losse bodem 28cm 11.02 Bezoek webwinkel
Patisse ST Vlaaivorm losse bodem 28cm 12.42 Bezoek webwinkel
 
Image of Patisse ST Vlaaivorm losse bodem 24cm
 

Patisse ST Vlaaivorm losse bodem 24cm

+ Afmetingen: 24 x 2,5 cm+ Gemaakt van metaal+ Vaatwasser- en ovenbestendigDankzij de losse bodem is de vlaai makkelijk uit de vorm te halen en te snijden.

vanaf  7.93
Vergelijk 2 Prijzen

 
Image of Patisse ST Vlaaivorm losse bodem 30cm
 

Patisse ST Vlaaivorm losse bodem 30cm

+ Vervaardigd uit metaal+ Oven- en vaatwasserbestendig+ Afmetingen: 30 x 30 x 2,5 cmDe taart is makkelijk uit de vorm te verwijderen dankzij de losse bodem.

vanaf  12.96
Vergelijk 2 Prijzen

 
Image of Patisse Mini quichevorm losse bodem 10cm
 

Patisse Mini quichevorm losse bodem 10cm

+ Vervaardigd uit metaal+ Eenvoudig te reinigen+ Geschikt voor in de oven+ Afmetingen: 10 x 10 x 2 cmDe quichevorm beschikt over een losse bodem. Hierdoor is de vorm gemakkelijk te verwijderen en kun je de quiche snijden zonder dat de vorm in de weg zit.

vanaf  4.31
Vergelijk 2 Prijzen

 
Image of Patisse Mini quichevorm losse bodem 13x8
 

Patisse Mini quichevorm losse bodem 13x8

+ Gemaakt van metaal+ Met losse bodem+ Kan in de oven+ Afmetingen: 13 x 8 x 2 cmDe quichevorm beschikt over een losse bodem waardoor de quiche makkelijk te verwijderen is. Na gebruik is het geheel eenvoudig te reinigen.

vanaf  5.15
Vergelijk 2 Prijzen

▲ up

Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden. Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren. | Privacybeleid