Webwinkel aanbieding en voordeel
 
Esschert Design vuurkorf vierkant FF87
 

Esschert Design vuurkorf vierkant FF87

Deze compacte metalen vuurkorf FF87 van Esschert Design wordt geleverd in een houten kistje met handvat. De vuurkorf zal zowel warmte als sfeer toevoegen aan uw tuin.

Prijs: 61.46

Koop online bij: Blokker Elektronica

Hier zie je de artikelen die nu via deze website te koop zijn. Je kan "Esschert Design vuurkorf vierkant FF87" kopen in een Nederlandse webwinkel naar eigen keuze. Elk seizoen zijn er weer nieuwe collecties en aanbiedingen van het merk 'Esschert Design' online.

Je kan "Esschert Design vuurkorf vierkant FF87" online shoppen via de website van webwinkel aanbieding en voordeel! Bekijk alles uit de categorie Elektronica.

Webwinkel Productnaam Prijs  
Esschert Design vuurkorf vierkant FF87 61.46 Bezoek webwinkel
 
Image of Esschert Design vuurkorf vierkant roest S FF161
 

Esschert Design vuurkorf vierkant roest S FF161

Deze vuurkorf van Esschert Design heeft decoratieve vlamsilhouetten op de wanden en zal zowel warmte als sfeer toevoegen aan uw tuin.


 
Image of Esschert Design vuurkorf rond FF216
 

Esschert Design vuurkorf rond FF216

Deze vuurkorf van Esschert Design heeft decoratieve vlamsilhouetten op de wanden en zal zowel warmte als sfeer toevoegen aan uw tuin.


 
Image of Esschert design tuinhaard gietijzer 70 cm zwart ff109
 

Esschert design tuinhaard gietijzer 70 cm zwart ff109

De Esschert Design tuinhaard, met zijn klassieke mediterraanse uitstraling, is zowel een praktische als decoratieve toevoeging aan uw buitenplaats.


 
Image of Esschert Design Vuurschaal van hergebruikt metaal 55 cm FF245
 

Esschert Design Vuurschaal van hergebruikt metaal 55 cm FF245

Deze unieke vuurschaal van hergebruikt metaal van Esschert Design is een goede keuze als u wat extra warmte op een koude avond kunt gebruiken.


▲ up

Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden. Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren. | Privacybeleid