Webwinkel aanbieding en voordeel
 
Boerenbont Voorraadpot classic
 

Boerenbont Voorraadpot classic

Boerenbont voorraadbus h17d14 classic

Prijs: 21.27

Koop online bij: Massamarkt

Hier zie je de artikelen die nu via deze website te koop zijn. Je kan "Boerenbont Voorraadpot classic" kopen in een Nederlandse webwinkel naar eigen keuze. Elk seizoen zijn er weer nieuwe collecties en aanbiedingen van het merk 'Boerenbont' online.

Je kan "Boerenbont Voorraadpot classic" online shoppen via de website van webwinkel aanbieding en voordeel! Bekijk alles uit de categorie Voorraadpot.

Webwinkel Productnaam Prijs  
Boerenbont Voorraadpot classic 21.27 Bezoek webwinkel
Boerenbont Voorraadpot classic 24.02 Bezoek webwinkel
 
Image of Boerenbont voorraadpot 2.5 liter
 

Boerenbont voorraadpot 2.5 liter

+ Van glas en porselein+ Vaatwasserbestendig+ Inhoud: 2,5 liter+ Afmetingen: 15,5 x 15,5 x 20 cmDe Boerenbont Voorraadpot is handbeschilderd met het traditionele blauw-groen-rode motief.

vanaf  11.88
Vergelijk 2 Prijzen

 
Image of Boerenbont voorraadpot met kip deksel
 

Boerenbont voorraadpot met kip deksel

+ Van glas en keramiek+ Inhoud van 1,4 liter+ Vaatwasser- en magnetronbestendig+ Afmetingen: 13,3 x 13,3 x 25,7 cmDe glazen voorraadpot is ideaal voor het bewaren van pasta, rijst, bloem en andere etenswaren en ingrediënten.

vanaf  10.45
Vergelijk 2 Prijzen

 
Image of Boerenbont snoeppot klein 12.5 x 9,5cm
 

Boerenbont snoeppot klein 12.5 x 9,5cm

Boerenbont is met zijn herkenbare blauw-groen-rode kleuren al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland. Deze snoeppot klein is nieuw in de Boerenbont collectie en is gemaakt van Keramiek.


▲ up

Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden. Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren. | Privacybeleid