Webwinkel aanbieding en voordeel
 
BK Amstel 6 Taartvorkjes
 

BK Amstel 6 Taartvorkjes

De BK Amstel Taartvorkjes zijn onmisbaar als je gek bent op taart. Met deze vorkjes eet je de lekkerste taart op een stijlvolle manier. Voeg deze taartvorkjes toe aan je mooie Amstel bestek of combineer ze met andere series.

Prijs: 13.58

Koop online bij: Massamarkt

Hier zie je de artikelen die nu via deze website te koop zijn. Je kan "BK Amstel 6 Taartvorkjes" kopen in een Nederlandse webwinkel naar eigen keuze. Elk seizoen zijn er weer nieuwe collecties en aanbiedingen van het merk 'BK' online.

Je kan "BK Amstel 6 Taartvorkjes" online shoppen via de website van webwinkel aanbieding en voordeel! Bekijk alles uit de categorie Vork.

Webwinkel Productnaam Prijs  
BK Amstel 6 Taartvorkjes 13.58 Bezoek webwinkel
 
Image of BK Waal 6 Taartvorkjes
 

BK Waal 6 Taartvorkjes

BK Waal Taartvorkjes laten je in stijl genieten van gebak. De set van zes vorkjes is gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Het mooie ontwerp zorgt er in combinatie met de perfecte afwerking voor dat je jarenlang plezier hebt van dit taartbestek.


 
Image of BK Amstel 6 Dessertvorken
 

BK Amstel 6 Dessertvorken

Een dessert of stuk gebak eet je zonder te knoeien met de BK Amstel Dessertvorken. De vorken hebben een moderne vormgeving met klassieke details. Hierdoor heb je een tijdloos bestek in huis dat jarenlang meegaat.


 
Image of BK Amstel 6 Tafelvorken
 

BK Amstel 6 Tafelvorken

Koken begint in de keuken, maar genieten begint aan tafel met de BK Amstel 6 Tafelvorken. Een mooi gedekte tafel met het juiste bestek laat je nog meer genieten van het eten. De vorken liggen prettig en uitgebalanceerd in de hand.


 
Image of BK Amstel 6 Visvorken
 

BK Amstel 6 Visvorken

Met de BK Amstel 6 Visvorken maak je jouw bestekset compleet. Met deze visvorken heb je altijd speciaal bestek in huis voor het fileren en eten van je favoriete vis.


▲ up

Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden. Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren. | Privacybeleid